UPDATE: Kuih Raya Musim Aidilfitri 2008

Assalamualaikum,

Buat masa sekarang kami sedang mengumpulkan senarai kuih-muih yang akan dijual buat tahun ini. Terima kasih di atas sokongan yang diberikan pada tahun lepas yang mana sambutannya adalah AMAT menggalakkan dan lebih dari jangkaan kami.

Insya-Allah dalam masa 2 minggu ini kami akan mula updatekan blog ini untuk sesi Aidilfitri 2008.

Disebabkan kenaikan harga yang mendadak bagi ingredients untuk membuat kuih pada tahun ini, harga kuih akan naik sedikit, tapi kami tetap dengan prinsip kami iaitu JANGAN MAHALKAN HARGA KUIH SEDAP! ;-D

Based on last year’s feedback and experience, ramai merasakan harga kami terlalu rendah berbanding harga pasaran, menyebabkan ramai yang ingin menjadi agen kerana kuih-muih ini boleh di”MARK-UP” kan lagi untuk dijual dengan harga lebih tinggi.

Buat agen2 di luar sana, diharap janganla markup terlebih tinggi. Memadailah dengan harga yang kami syorkan.

Untuk yang ingin menjadi agen, anda akan hanya “qualify” menjadi agen sekiranya pesanan anda melebihi 100 botol (tidak kira kuih jenis apa). Satu botol mengandungi 50 biji kuih. Based on last year’s experience, ramai agen kami terdiri daripada mereka-mereka yang tolong membuat pesanan untuk rakan-rakan sepejabat di sekitar Kuala Lumpur, Petaling Jaya, Subang Jaya, Shah Alam dan Kelang.

Hubungi Jamilah (Ja) di 012-3159254 untuk keterangan lanjut.

About these ads

9 Comments

  1. Rezal said,

    August 12, 2008 at 8:51 am

    Seluruh rakan kerja, saudara-mara, sahabat-handai semuanya tidak sabar2 untuk menikmati “Kuih Raya Kelana Jaya” sekali lagi dan lagi dan lagi! AidilFitri bertambah sedaaaap dgn adanya Denmark Cookies, Mama Carries, Ginger Oats, Coffee Rings and etc.! Tetap sedap dgn harga yang amat berpatutan!

  2. yusoff said,

    August 12, 2008 at 12:19 pm

    Assalamualaikom

    Boleh kirim senarai jenis dan harga kueh raya tahun ini.

    terimakasih

    yusoff

  3. Lynn said,

    August 15, 2008 at 4:16 pm

    Salam,
    Ada tak jual taster pack…. Ye lah dalam 10 keping cookies as tester ke… Nak try dulu sebelum order

  4. Ayu said,

    August 18, 2008 at 8:25 pm

    For me, the price is already on market price, not to say that it is cheap enough till we can mark up, but still there r a lot of homemade cookies out there selling 90 to 100 pcs at a price of 35 or maybe somewhere around 38. Cheap huuhh…And sample were also freee..

    Good luck..

  5. sara said,

    August 20, 2008 at 4:56 am

    Faisal,

    Pujuk aunty siah buatkan Mama carries and ginger oats! My favourites!

  6. little elfie said,

    August 27, 2008 at 9:31 am

    salam…sy dh lama cari denmark cookies ni..dulu2 sy terkonpius dgn almond london hahaha…masa dolu2 ler..okie sy dah email oder 200pcs nk enjoy puas2! tqvm!!

  7. NH said,

    September 2, 2008 at 2:31 am

    askum, blh tolong emailkan jenis jenis biskut raya yg dijual beserta harga? thanks!

  8. kuihraya said,

    September 3, 2008 at 8:20 am

    Klik pada Kuih Raya Full Catalog di panel sebelah kiri blog ini untuk senarai penuh biskut raya serta harganya. TQ

  9. little elfie said,

    October 22, 2008 at 2:16 am

    as-salam..deepavali ade jual ke


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: