Katalog Kuih Raya 2

Kuih raya lagi! Jangan lupa, sebarang pertanyaan atau pesanan boleh diajukan kepada Jamilah (Ja) di 012-3159254. Anda boleh juga emailkan ke jamilahkj[at]yahoo.com

Ramai yang bertanya… sedapke kuih raya ni? Jawapannya… kami sekeluarga dah bertahun-tahun asyik makan kuih raya yang digambarkan di sini. Kalau tak sedap, kami tak jual… hehe… anyways, lain orang… lain taste bud dia..

Sambungan katalog kuih raya…

COFFEE RINGS ( Best Seller! )

Coffee Rings

Coffee Rings ni nak tau sedap ke tak, it has been one of our best sellers for the past few years. We have a customer who has been ordering 100 bottles (50 pcs each) for the past few years without fail, as hampers to be given to friends and families. Rasa dia macam nescafe/coffee macam tu… and sprinkled on top with roasted peanuts. Yumm!

GINGER OATS ( Best Seller! )

Ginger Oats

Ginger Oats ni jugak another best seller! Rasa halia & oats… sedaap!

CHOCOLATE CHIP COOKIES

Chocolate Chip Cookies

Chocolate Chip Cookies ni jugak tak kurang sedapnya! Tengok gambar tu, penuh dengan chocolate chips, sarat dengan pelbagai kekacang… very nutty!

MAMA CARRIES ( Best Seller! )

Mama Carries

Mama Carries ni is a definite best seller! Our version of Mama Carries ni kat dalam dia ada roasted cashew nuts (gajus) and topped with delicious chocolate swirl. Kalau dah rasa, mesti nak order lagi!

CHOCOLATE SHORTBREAD COOKIES

Chocolate shortbread

Chocolate Shortbread ni cantik dan sedap! Rasa seperti Danish butter cookies yang dicelup dalam melted chocolate dip.

LONDON ALMOND ( Best Seller! )

London Almond

London Almond mesti kena ada di atas meja pada masa hari raya ni… kalau kat Lembah Kelang ni tak sah kalau raya takde London Almond! Biskut badam yang disaluti cokelat amat cantik, sprinkled with roasted almond.

ALMOND COOKIES

Almond Cookies

Almond Cookies ni quite traditional lah jugak. Biskut badam, kata orang Melayu… hehe. Sedaap!

KUIH SAMPRIT ( Best Seller! )

Kuih Samprit

Kuih Samprit ni memang tradisional! Sedaaap sangat! Rapuh on the outside, melts in your mouth… mmmm…. best!

1 Comment

  1. Ja said,

    September 11, 2007 at 6:07 am

    Download borang pesanan (MS Excel format), lengkapkan, send through email as attachment. TQ


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: