91% distributed & “Kuih Berhantu”!

Salam Ramadhan…

As of Wednesday, 24 September 2008, we have distributed 91% of all orders. Alhamdulillah… another 9% to be distributed tomorrow, Friday, and Saturday, insyaAllah…

Terima kasih atas sokongan anda semua yang memesan kuih raya daripada kami tahun ini. Semoga anda semua berpuas hati dengan kuih-kuih raya kami ini.

Antara cerita-cerita menarik sepanjang Ramadhan ini adalah mengenai “Kuih Berhantu” kami… Kuih Samprit!🙂

Kuih Samprit

Kuih Samprit

Kepada mereka yang pernah merasa Kuih Samprit kami, pasti anda akan setuju bahawa Kuih Samprit ini “berhantu”! Hehehehe… bukannya ada hantu.. tetapi rata-rata feedback yang kami terima menyatakan bahawa bila makan kuih samprit ini, asyik nak makan aje tak berenti… tak terasa pun berbekas-bekas telah dihabiskan.

Ada juga kami dengar salah seorang pelanggan kami yang telah menghabiskan 3 bekas kuih samprit (120 pieces) yang telah dibeli dalam hanya 1 sesi berbuka puasa bersama keluarga! *You know who you are!*😉 To this particular person, I’m happy to say that YES, we have some more samprit for you.. the last 3 bekas that we have with us… 3 bekas je kitorang boleh bagi lagi dik.. itu je… dah habis dah… thank you…🙂

The repeat orders that we had for Kuih Samprit for the past 1 month was VERY encouraging…. sehinggakan tukang buat Kuih Samprit ni pun kata korang ni asyik orang-orang yang sama je order lagi dan lagi dan lagi… bagi chance la nak bagi kat orang lain pulak… hehehe

Hahaha… itulah dia kuih “berhantu” kami…🙂

3 Comments

  1. roha said,

    September 25, 2008 at 4:36 am

    nak tahu recipe boleh ke??

  2. Nor'Aliah Mohd Nasirudin said,

    November 9, 2009 at 12:13 pm

    sedap sangat ke…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: