91% distributed & “Kuih Berhantu”!

Salam Ramadhan…

As of Wednesday, 24 September 2008, we have distributed 91% of all orders. Alhamdulillah… another 9% to be distributed tomorrow, Friday, and Saturday, insyaAllah…

Terima kasih atas sokongan anda semua yang memesan kuih raya daripada kami tahun ini. Semoga anda semua berpuas hati dengan kuih-kuih raya kami ini.

Antara cerita-cerita menarik sepanjang Ramadhan ini adalah mengenai “Kuih Berhantu” kami… Kuih Samprit! 🙂

Kuih Samprit

Kuih Samprit

Kepada mereka yang pernah merasa Kuih Samprit kami, pasti anda akan setuju bahawa Kuih Samprit ini “berhantu”! Hehehehe… bukannya ada hantu.. tetapi rata-rata feedback yang kami terima menyatakan bahawa bila makan kuih samprit ini, asyik nak makan aje tak berenti… tak terasa pun berbekas-bekas telah dihabiskan.

Ada juga kami dengar salah seorang pelanggan kami yang telah menghabiskan 3 bekas kuih samprit (120 pieces) yang telah dibeli dalam hanya 1 sesi berbuka puasa bersama keluarga! *You know who you are!* 😉 To this particular person, I’m happy to say that YES, we have some more samprit for you.. the last 3 bekas that we have with us… 3 bekas je kitorang boleh bagi lagi dik.. itu je… dah habis dah… thank you… 🙂

The repeat orders that we had for Kuih Samprit for the past 1 month was VERY encouraging…. sehinggakan tukang buat Kuih Samprit ni pun kata korang ni asyik orang-orang yang sama je order lagi dan lagi dan lagi… bagi chance la nak bagi kat orang lain pulak… hehehe

Hahaha… itulah dia kuih “berhantu” kami… 🙂